Hos Fonia har Vi som mål att alltid leverera bra och fungerade tjänster till våra kunder för att hjälpa Er i vardagen. Vi tror på tjänster som är problemfria och håller konstant på att hitta nya områden där vi kan komma in och leverera en bra tjänst samt sätta vår egna kvalitetsstämpel på produkten.

Fonia Trygghet är den senaste tjänsten där vi erbjuder mobila brandlarm till både konsumenter och företag. Brandlarmen är enkla att installera och placeras enkelt i både hem och kontor

”I Sverige anmäls fler än 23 000 bränder i bostäder till försäkringsbolagen varje år. Mer än 6 000 av dessa bränder har blivit så allvarliga att brandkåren tillkallats. I dessa bränder omkommer över 100 personer årligen. Börjar det att brinna hemma när du inte är där gäller det att agera snabbt – Nu har du chans att begränsa eller till och med förhindra skadorna men framförallt rädda liv. Garantera säkerheten för brand i hemmet har aldrig varit så lätt.”

Var tionde bostad i Sverige har inte en fungerade brandvarnare och detta beror främst på ej fungerande batteri. Detta löser vi enkelt med vår tjänst då ni vid låg batterinivå erhåller ett SMS som varnar om detta och även ger kunden möjlighet att få ett nytt batteri hemskicka.

Vid larm meddelar vi er först via SMS och Samtal så att Ni snabbt kan hantera situationen. Larmcentralen kontaktar dig för att i största möjliga mån hjälpa er att hantera situationen och för att se till att du aggerar korrekt och får hjälp. Skulle ni inte svara så kan ni själva välja att ha med personer i din närhet på er kontaktlista som vi ringer vidare till.

Våra larm kostar 199kr i månaden med en extrakostnad på 100kr för varje ytterligare enhet.

Vill du veta mer så besök gärna Fonia Trygghet: LänkSkrivet av: Fonia
2017-05-17