iPhone X är här

Apples flaggskepp iPhone X har presenterats, läs mer om pris och tillgänglighet.

Apples nya iPhone X som släpptes i tisdags är ett designmässigt mästervärk. Med den hoppas Apple göra ett stort avtryck i smartphonemarknaden, men med ett svenskt pris på upp till 13 195 kronor tror många skeptiker att det kan bli svårt för Apple, som fick kritik för att iPhone 7 inte var tillräckligt unik.

Några av huvudegenskaperna för iPhone X blir en Super Retina OLED-skärm som täcker nästan hela framsidan, Apples nya Face ID, som fungerar som Touch ID (fingeravtrycksläsare), men att den läser av ansiktet istället. En annan egenskap som hyllats är trådlös laddning, att den kan läggas på en platta och laddas utan att kabel behövs.

Här kan du se en video om iPhone X:

Även denna telefon, precis som iPhone 7, kommer att sakna hörlursuttag, vilket många är besvikna över. Men trådlösa hörlutrar är framtiden, enligt många experter, så Apple är nog på helt rätt spår om man lyssnar på experterna.

Trots allt, så brukar Apple leverera toppkvalité på sina telefoner. iPhone X lanseras i Sverige den 27 oktober klockan 09:01, precis lagom till att vår kundservice öppnat.Skrivet av: Fonia
2017-09-17