Om Oss

För ca 7 år sedan föddes Fonia, men historien går tillbaka mycket längre än så. Fonias grundare hade i över ett decennium arbetat inom telekombranschen, och upptäckte ganska snabbt genom samtal med kunder att marknaden saknade någonting.

Det som saknades var en personlig operatör, där kunden och företaget jobbar tillsammans för kundens bästa. Storbolagen kändes opersonliga och byråkratiska, vilket gjorde livet onödigt krångligt för gemene man. Grundarna bestämde sig då för att påbörja resan att starta igång en telefonoperatör som kunde leverera just detta. Det var så Fonia kom till liv.

Idag kan Fonia, utöver traditionell fast telefoni och mobiltelefoni, erbjuda en rad olika operatörstjänster såsom ADSL-bredband, IP-telefoni, hemtelefoni via mobilnätet, mm. Fonia har blivit en stark utmanare på den Svenska tele- och bredbandsmarknaden, och vi kan genom innovation och hårt arbete erbjuda såväl företag som privatpersoner den bästa och mest kostnadseffektiva kommunikationslösningen som idag finns på marknaden. Med en bred och växande produktportfölj kan vi erbjuda fast telefoni, mobiltelefoni, bredband, internettjänster, mobila bredband, och molnbaserade växeltjänster. Allt paketerat för just dina behov i fokus.

Fonia vill vara, och är ett alternativ till storbolagen. Vi har riktat in oss på att vara folkets operatör. Det spelar ingen roll vem du är eller var du bor, vi har ett bra erbjudande för dig. Vi har ett ganska enkelt mål med våra tjänster - att göra din vardag smidigare!

Vi tar vårt ansvar på allvar. Läs mer om hur vi arbetar och vad vi har för mål.

Konkurrent till storbolagen

Vi på Fonia tycker konkurrens är bra! Konkurrensen tvingar alla operatörer att ständigt vara på tårna och förbättra sina tjänster samtidigt som slutkundspriser blir allt billigare. Det leder till billigare priser och bättre tjänster.

Kundservice på riktigt

Vi har som målsättning att hjälpa kunden med sådant som kunder normaltsätt behöver göra själva hos våra konkurrenter. Vi hjälper alla våra kunder, stora som små, med att komma igång med sina nya abonnemang hos oss.

En helhetslösning

Att samla alla tjänster hos oss gör vardagen smidig. Vi är en av väldigt få operatörer som erbjuder ett så brett sortiment som vi gör. En faktura, ett nummer till kundtjänst. Enkelt och smidigt!

Vi tar ansvar

Våra kunder är det viktigaste vi har. Som kund är man alltid i fokus oavsett omständigheterna. Att ta fullt ansvar för våra kunder är därför vår absolut högsta prioritet.

Undrar du fortfarande något om företaget? Kontakta då vår kundservice så berättar vi mer!