Skip to content

Guide HVM

När erat fasta telefonnummer har porterats och aktiverats så kommer ni att ringa via det mobila nätet. Ni kommer att ha ett tillfälligt nummer på SIM-kortet men det numret kommer inte att användas.

För att ni ska visa det fasta telefonnumret när ni ringer ut så ska ni slå in denna koden på HVM telefonen.

Slå in *799*TELEFONNUMMER# och tryck på ringknappen. När den är klar och erat fasta telefonnummer visas på skärmen så kommer ni att ringa ut med erat fasta telefonnummer.

Ni kommer vara tillgängliga på det fasta telefonnumret oavsett om ni slår in koden eller inte, men slår ni inte in koden så kommer det tillfälliga numret att visas som utgående nummer.

Not: Denna tjänst är en mobil hemtelefoni tjänst och är avsedd att ha i bostaden, vi kan inte garantera att ni kommer kunna använda telefonen om ni tar med er telefonen till annan ort eller utanför hemmet.

Vidarekoppling.

Om ni vill göra en vidarekoppling med erat HVM abonnemang så måste ni slå in koden ovan. Sedan ska ni slå in koden nedan beroende på vad ni önskar göra för vidarekoppling.

*61*TELEFONNUMMER**SEK# – Sek står för sekunder innan samtalet kopplas vidare t.ex. *61*0771150515**30#. Samtalet kopplas då vidare till nummer 0771150515 efter 30 sekunder. #61# slår ni in om ni ska plocka bort vidarekopplingen. *61*TELEFONNUMMER# – Samtalet kopplas vidare efter 15 sekunder till telefonnumret som ni slagit in.

*21*TELEFONNUMMER# – Samtalet kopplas vidare direkt utan att det ringer i hemtelefonen. #21# slå ni in om ni ska plocka bort vidarekopplingen