Skip to content

Vi är Fonia

Den flexibla mobiloperatören för konsumenter och entreprenörer.

Vi på Fonia drivs av att förenkla komplexitet. För oss betyder det att tänka nytt och att göra saker annorlunda. Fonias tjänster är speciellt utvecklade för att förenkla vardagen för våra kunder. Vårt mål är att skapa transparenta och problemfria lösningar för företagare och konsumenter – enkelt, smidigt och prisvärt.

Vad gör vi idag

Idag erbjuder Fonia utöver vanlig mobiltelefoni även en rad operatörstjänster såsom mobil hemtelefoni / kontorstelefoni, mobila bredband både för plattan och trådlös router, mm. Fonia har blivit en stark utmanare på den Svenska tele- och bredbandsmarknaden, och vi kan genom innovation och hårt arbete erbjuda såväl företag som privatpersoner den bästa och mest kostnadseffektiva kommunikationslösningen som idag finns på marknaden.

Med en bred och växande produktportfölj kan vi erbjuda mobiltelefoni, mobil hemtelefoni, internettjänster, mobila bredband och molnbaserade växeltjänster. Allt paketerat för just dina behov i fokus.

Vad gör vi idag

Idag kan Fonia, utöver traditionell fast telefoni och mobiltelefoni, erbjuda en rad olika operatörstjänster såsom ADSL-bredband, IP-telefoni, hemtelefoni via mobilnätet, mm. Fonia har blivit en stark utmanare på den Svenska tele- och bredbandsmarknaden, och vi kan genom innovation och hårt arbete erbjuda såväl företag som privatpersoner den bästa och mest kostnadseffektiva kommunikationslösningen som idag finns på marknaden.

Med en bred och växande produktportfölj kan vi erbjuda fast telefoni, mobiltelefoni, bredband, internettjänster, mobila bredband, och molnbaserade växeltjänster. Allt paketerat för just dina behov i fokus.

Framtiden

Fonia vill vara, och är ett alternativ till storbolagen. Vi har riktat in oss på att vara folkets operatör. Det spelar ingen roll vem du är eller var du bor, vi har ett bra erbjudande för dig.

Vi har ett ganska enkelt mål med våra tjänster – att göra din vardag smidigare!

Vi tar vårt ansvar på allvar. Läs mer om hur vi arbetar och vad vi har för mål.

Vad vi fokuserar på

Konkurrent till storbolagen

Vi på Fonia tycker konkurrens är bra! Konkurrensen tvingar alla operatörer att ständigt vara på tårna och förbättra sina tjänster samtidigt som slutkundspriser blir allt billigare. Det leder till billigare priser och bättre tjänster.

Kundservice på riktigt

Vi har som målsättning att hjälpa kunden med sådant som kunder normalt sätt behöver göra själva hos våra konkurrenter. Vi hjälper alla våra kunder, stora som små, med att komma igång med sina nya abonnemang hos oss.

En helhetslösning

Att samla alla tjänster hos oss gör vardagen smidig. Vi är en av väldigt få operatörer som erbjuder ett så brett sortiment som vi gör. En faktura, ett nummer till kundtjänst. Enkelt och smidigt!

Vi tar ansvar

Våra kunder är det viktigaste vi har. Som kund är man alltid i fokus oavsett omständigheterna. Att ta fullt ansvar för våra kunder är därför vår absolut högsta prioritet.

Undrar du fortfarande något om företaget? Kontakta då vår kundservice så berättar vi mer!