Skip to content

Vårt nät

Vi förenklar för företagare genom att erbjuda det vi är bäst på – digitala mobila lösningar kombinerat med snabb och kunnig service. Hos oss får du alltid trygg, enkel och smart telefoni.

Vårt påkostade och stabila nät vinner utmärkelser och test gång på gång. 4G-nätet är en av Sveriges största och som täcker flest abonnenter i Sverige. Sedan 2011 har antalet master fördubblats. Detta gör att du som kund får bättre täckning och du får därmed snabbare surf, slipper brutna samtal, och lägre batteriförbrukning i din telefon.

Vi har storsatsat på hastigheten i vårt nät, bland annat i 4G+-tekniken som finns på flertalet orter idag, och nya platser tillkommer successivt. Detta är en teknik som möjliggör mycket stora hastigheter med samma teknik som finns i redan existerande mobiltelefoner och master.

Vill du veta om vi har täckning där du bor? Använd vår smidiga täckningskarta

Stabilitet

För oss är det absolut viktigast att nätet vi är i är stabilt och tryggt, något som vi och många andra tycker är ett problem med de andra operatörerna. Vi har bland annat batterier och nödgeneratorer som slås igång om det skulle bli strömavbrott.

Hastighet

Det ska gå undan när man surfar, men det får inte påverka stabiliteten i nätet. Därför använder vi ett nät med hög kapacitet och bra stabilitet.

Täckningskartan

Använd vår täckningskarta för att söka hur täckningen ser ut i din kommun, ort, gata eller postnummer. Vi kan aldrig garantera täckning på en specifik plats, men täckningskartan kan ge en bra bild över hur täckningen ligger till i ett område på kartan.

Lägre batteriförbrukning

Ju närmare en mast din telefon befinner sig (med mera), desto mindre batteri drar din telefon. Vi bygger konstant nya master och placerar temporära master vid evenemang, till exempel festivaler, för att säkerställa att nätet alltid är stabilt och snabbt.

Undrar du fortfarande något om företaget? Klicka här för mer info om oss